پذیرایی
پذیرایی
پذیرایی بخش مهم و مورد توجه در میهمانیها است. در رویدادهایی که رایزن میزبان آنهاست همه تلاش بر آن است که میهمانان در فضایی زیبا به شایستهترین شیوه پذیرایی شوند و در فضایی آرام همانطور که وعده غذایی خپد را میل می کنند، ، گپ و گفتی نیز با سایر میهمانان داشتهباشند و ارتباطات خود را در راستای کسبوکارشان توسعه دهند.
صبحانه
بدیهی است که صبحانه مهمترین وعده غذایی روزانه است.
صرف صبحانه در مجموعه رایزن و به دنبال آن یعنی حضور در مراسمی که تدارک دیدهشده، میتواند خاطرهای ماندنی برای مهمانان باشد.
برای صبحانه، امکان ارائه سرویس با منوهای متفاوت و حوس انگیز وجود دارد و انواع خوراکهای ایرانی و فرنگی، فینگرفودها و سالادها از بهترین محصولات تهیه و تدارک دیده میشوند.
انواع نوشیدنیهای سرد و گرم ازجمله چای و قهوه با سروهای متفاوت برای تمامی سلیقهها، شیر با طعمهای گوناگون، آبمیوههای طبیعی با بهترین کیفیت، بر روی میز صبحانه چیدهمیشود.
همچنین امکان سرو انواع خوراکیهای رایج در سفره صبحانه ایرانی و فرنگی ازجمله انواع پنیرها، ژامبونها، سوسیسها، انواع نان ایرانی و فانتزی، تخممرغ با طبخهای مختلف، انواع کورنفلکس، مرباهای متفاوت، عسل، خوراکهایی مانند عدسی، لوبیا، املت و انواع میوه و شیرینیها بر اساس انتخاب و سلیقه مشتری فراهم آمدهاست.
شکی نیست که مراسمی که ابتدای آن با چنین صبحانهای شروع شود، بیشترین بهره وری را خواهد داشت.
نهار
برخی رویدادها با پذیرایی نهار همراه است. حضور در مراسم نهار، فرصتی برای گپوگفتهای دوستانه و برقراری روابط صمیمانه و مؤثر است. پس برای آنکه از این فرصت استثنایی به بهترین شکل استفاده شود؛ مجموعه رایزن همه تلاش خود را برای سرو لذیذترین غذاهای ایرانی و فرنگی صرف میکند.
پذیرایی ناهار با تنوعی از منوهای انجام میشود که در آن ها انواع غذاهای ایرانی و فرنگی، پیشغذا، ترشیجات، دسرها، فینگرفودها و سالادها مهیا میشود.
بدیهی است بهترین محصولات و باکیفیتترین آنها را میتوانید بر روی میز نهار مشاهده کنید.
پذیرایی نهار میتواند به سه صورت تکپرس، دیسپرس و بوفه انجام شود.
در پذیرایی تکپرس، یک نوع غذا به انتخاب برگزارکننده به همراه اردور و نوشیدنی سرو میشود.
در پذیرایی دیسپرس، چند نوع غذا به انتخاب مشتری مشخص و بر روی میزی که میهمانان حضور دارند، سرو می شود.
در پذیرایی بهصورت بوفه نیز چند نوع غذا با تأیید برگزارکننده در کنار میز اردور و نوشیدنی سرو میشود.
میزهای پیشغذا، ترشی و سالاد با تنوعی چشمگیر و دلچسب با توجه به سطح تشریفات مراسم در برنامههای پذیرایی مرکز همایشهای رایزن چیده میشود.
این نکته هم گفتنی است که برای میهمانانی با رژیمهای خاص غذایی نظیر گیاهخواران نیز امکان پذیرایی وجود دارد.
شام
رویدادهایی که انتهای آنها به مراسم شام ختم میشود؛ در زیر چلچراغهای تالارهای رایزن و یا در نورپردازیهای دلربای فضای بیرونی، بهترین حسن ختام است.
پذیرایی شام با تنوعی از منوهای مختلف امکان پذیر است.
انواع غذاهای ایرانی و فرنگی، پیشغذا، ترشیجات، دسرها، فینگرفودها و سالادها مهیا میشود.
بدیهی است بهترین محصولات و باکیفیتترین آنها را میتوانید بر روی میز شام مشاهده و میل کنید.
البته در این سفارشها برای رژیمهای خاص غذایی نظیر گیاهخواران نیز غذاهای ویژه تدارک دیده میشود.
پذیرایی شام نیز میتواند به سه صورت تکپرس، دیسپرس و بوفه انجام شود.
در پذیرایی تکپرس به انتخاب برگزارکننده یک نوع غذا به همراه اردور و نوشیدنی سرو میشود.
در پذیرایی دیسپرس، چند نوع غذا به انتخاب مشتری بر روی میزهایی که میهمانان حضور خواهند داشت، از ایشان پذیرایی می شود.
در پذیرایی بهصورت بوفه نیز چند نوع غذا با تأیید برگزارکننده در کنار میز اردور و نوشیدنی سرو میشود.
با توجه به سطح تشریفات مراسم، میزهای پیشغذا، ترشی و سالاد با تنوعی چشمگیر و دلچسب برای مهمانان تدارک دیده می شود.
میانوعده
گاهی تا پیش از مراسم شام و یا ناهار، نیاز به پذیرایی میانوعده است و مشتریان مایلاند میهمانان خود را به یک میانوعده دلپذیر دعوت کنند.
نوشیدنیهای سرد و گرم، کیک و شیرینی، میوه خشک، میوه تازه و انواع فینگرفود به انتخاب برگزارکننده برای میانوعده سرو میشود.
فینگرفود
فینگرفودها به دلایلی متعددی محبوبیت بسیاری در بین همه دارند و یکی از بهترین و شیکترین انتخابها برای سرو میانوعده یا پیشغذا در مراسم و رویدادها هستند.
در مجموعه رایزن، فینگرفودها با کیفیت بسیار عالی و با تنوعی قابلتوجه بهصورت سرد، گرم و یا ترکیبی از هر دو نوع سرو میشوند.
به همین منظور منوها طوری طراحیشدهاند که برگزارکننده بتواند انواع فینگرفودهای گیاهی و گوشتی را بر سفره خود برای میهمانانی که قطعاً ذائقههای گوناگون دارند بگسترانند.
خدمات مهمانداری
خدمات مهمانداری در مرکز بینالمللی رایزن تابع تشریفات و استانداردهای خاصی است. بهطوریکه برای پذیراییهای صبحانه، ناهار و شام و یا میان وعدهها با توجه به تعداد مهمانان آداب خاصی رعایت میشود.
در این مراسمها، برای هر بیست نفر از میهمانان، یک مهماندار حضور دارد که البته برای برخی منوها و سرو برخی خوراکیها حتی برای هر پانزده یا ده مهمان، یک مهماندار ویژه تدارک دیده می شود.
از طرف دیگر بهازای هر پنجاه نفر از میهمانان، یک نفر نیروهای خدماتی اختصاص پیدا میکند تا پذیرایی به بهترین شیوه و با کیفیتی مطلوب و فاخر انجام گیرد.
قهوهخانه سنتی
یکی از جذابترین فضاهایی که مهمانان مراسم و رویدادهای رایزن میتوانند تجربه کنند، قهوهخانه سنتی است. بهتناسب شرایط آبوهوا، این سرویس در لابی تالار رسول اکرم (ص) و یا در فضای بیرونی رایزن برپا می شود.
سرو چای و نوشیدنی در سماور سنتی و در محیطی کاملاً ایرانی، نه فقط برای همه ایرانیان دلنشین است که مهمانان خارجی مراسم را هم شیفته خود میکند.